Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
XL - Bygg Adolf Jahnsen
Din leverandør av trelast og byggevarer!

XL-Bygg Adolf Jahnsen

XL-BYGG ADOLF JAHNSEN
Fagerdalen 4, 5039 Bergen


Telefon: 55 33 36 00       Fax kontor: 55 33 36 01      Fax lager: 55 33 36 36
E-post: post@adja.no      Våre medarbeidere      Her finner du oss.


Adolf Jahnsen har skiftet kjede og er nå en del av Skandinavias største byggvarekjede. Velkommen.

Om Adolf Jahnsen.

Adolf Jahnsen AS er en av Bergens mest tradisjonsrike bedrifter og byens eldste familieeide byggevarehus. Bedriften ble etablert i 1882 og var først lokalisert i Bergen sentrum, langs bryggen ved Slottsgaten, og siden ved Sjøgaten. Firmaet omsatte de første tiårene både kaffe, brennevin, høyballer og tørrfisk, i tillegg til trelast og de tradisjonelle byggevarene.

XL-BYGG Adolf Jahnsen

Hos XL-Bygg får du eksperthjelp på de fleste områder innenfor trelast og byggevarer. Vi har blant annet fagfolk med kompetanse innen tak grunnmur gulv og trelast. Trenger du råd og tips for å gjøre jobben selv så kontakt oss. Vi kan også hjelpe deg hvis du trenger håndverker.

Er det noe du står fast på? Trenger du spesialverktøy for eller en fagmann for å få arbeidet gjort? Vi kan hjelpe deg med flere av de tingene som ellers kan forsinke prosessen.


Garasjer.

Klikk for større bilde Enkel garasje.

XL-BYGGs enkle garasjer er lette å plassere på tomten. De ruver lite, men rommer mye. Valgfri takvinkel, kledning, dør og port gjør det enkelt å sette særpreg på garasjen.

Klikk for større bilde Dobbel garasje.

I XL-BYGGs doble garasjer får man plass til det meste. Her er det rom for to biler, hageredskaper, sportsutstyr og det meste annet. Med loft og bod i bakkant blir det lett å holde orden i hus og hage.

Her finner du flere garasjer.

Nytt tak

Klikk for større bilde

Nytt tak, klikk her.

Her kan du finne den taktype og takfarge som du mener passer ditt hus.

Hos oss finner du det du trenger til fornyelse av kjøkken og bad.

Hos XL-Bygg Adolf Jahnsen i Fagerdalen finner du der meste innen: listverk, dører, vinduer, kledning, panel, gulv, tak, garasjer, terasser, varme, kjøkken, bad, våtrom, maling. Ta turen innom og bli overbevist. Velkommen!

 

XL-Bygg Adolf Jahnsen


search: XL-Bygg Adolf Jahnsen, Adolf Jahnsen, Fagerdalen, Lønberg, listverk i Bergen, dører i bergen, vinduer i bergen, kledning i bergen, panel i bergen, gulv i bergen, tak i bergen, garasjer i bergen, terasser i bergen, varme i bergen, kjøkken i bergen, bad i bergen, våtrom i bergen, maling i bergen, beregningsverktøy i bergen
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2010-04-21 (26209 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.077 Sekunder