Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
PROFFIA tidligere Kärcher Bergen
Leverandør av kvalitetsprodukter for maskinell rengjøring!
PROFFIA

Proff Senteret,
Damsgårdsveien 70
5058 Bergen
.

Telefon: 55 38 94 00       Telefaks: 55 38 94 01

Her finner du ossOm oss:

Proffia, eller Kärcher Proff-senter som vi også er kjent som, er en markedsledende leverandør av Rengjøringsmaskiner, utstyr, deler og service til bedrift og forbrukermarkedet, med hovedvekt på bedriftsmarkedet i Bergen og omegn.

Vårt mål:
Å dekke renholdsbehov, hvor hovedproduktet er fornøyde kunder. Vi bestreber oss på å være markedets beste løsningsorienterte leverandør, innen vår bransje. Det klarer vi gjennom tillit, kunnskap og lønnsomhet.

Vår butikk/delelager:
Vi har en stor og velassortert butikk/delelager for rengjøringsmaskiner, som er bygget opp etter mange års erfaring på markedet. Vi kan på denne måten skaffe våre kunder deler fra eget lager i løpet av noen få minutter, deler som ellers kunne ta uker å fremskaffe.

Vårt serviceverksted:
Kärcher Proff Senter har et av landets mest moderne og Bergens eneste merkeverksted som kun konsentrerer seg om rengjøringsmaskiner/høytrykkspylere og reperasjon/vedlikehold av disse. Størstedelen av vår service blir utført hos våre kunder, og vi kan tilby 5 ambulerende servicebiler som rykker ut på timen. Du kan lese mer her..

Produkter for den proffesjonelle bruker!

Maskiner for proffesjonell bruk er et spekter av produkter som er utviklet spesielt for hyppig bruk, og/eller bruk over lange perioder om gangen. Det vil generelt være bedre økonomi å velge en proff maskin, dersom maskinen skal brukes som nevnt over. Dette gjelder både med hensyn til levetid, og med hensyn til drifssikkerhet/stabilitet.


Produkter egnet for hjemmebruk!

I denne kategorien finner du de produktene som er tiltenkt husholdningsbruk.

Vi har maskiner til ditt bruk, enten du er opptatt av kvalitet, pris eller spesielle egenskaper.
Bruk menyen for å finne det du er på jakt etter. Og om du ikke finner det du leter etter, kan det godt være vi har det likevel...
Du kan lese mer her...

Produkter for hjemmebruk!


Ta turen innom vår butikk for å se alle våre produkter og for en hyggelig samtale!


Search: rengjøringsprodukter, rengjøringsaskiner, Høytrykkspyler kaldt vann, Høytrykkspylere varmtvann, Feiemaskiner, Gulvvaskemaskiner, Damprensere, Tepperensere, Støvsugere, Spesialmaskiner Industri, Rengjøringsmidler, Brukte maskiner, Snøfres, Maskiner for Hage /Park, Vindusvasker, Gulvvask, Vannpumper
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2009-01-27 (33589 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.090 Sekunder