Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Oleana Norge
Oleanas kolleksjon er klær med topp kvalitet fra Bergen og er unik!

 Oleana Norge 
                                                                 
 English


Oleana har en fantastisk arbeidsgjeng med bred erfaring innen det tekstile feltet. Flinke hender og hoder går i gang hver morgen hele uka og de avanserte strikkemaskinene slutter ikke å gå før det har blitt svarte natta.

Aldersspennet går fra 20 til 75 år og alle er ansatte i kraft av sin kompetanse, arbeidsglede og gode humør.

Her ligger tekstilslitet og tekstilgleden i veggene og knytter oss inn i verdens eldste industri.

Oleanas design består alltid av en helt ny design sammen med design som har vært i kolleksjonen i mange år. Dette åpner for stadig nye kombinasjonsmuligheter og variasjoner.

Mange av plaggene kan brukes både til hverdags og fest, avhengig av tilbehøret. Kolleksjonen består av strikkeplagg, skjørt, kåper, belter, mansjetter og puterstrikke, strikke jakke, strikkemaskin, skjørt, kåper, belter, mansjetter og puter, eksklusive pledd, Røros Tweed på Røros, alt produsert på Oleanas egen fabrikk på Espeland ved Bergen. I tillegg selger vi eksklusive pledd som produseres ved Røros Tweed på Røros.

Besøk vår hjemmeside Oleana Norge

Kontakt oss - Distribution - distribusjon - forhandlere 


Search: Oleana Norge, strikkeplagg, skjørt, kåper, belter, mansjetter og puterstrikke, strikke jakke, strikkemaskin, skjørt, kåper, belter, mansjetter og puter, eksklusive pledd, Røros Tweed på Røros,
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2007-03-26 (40549 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.086 Sekunder