Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
HerjedalsKjøkken AS
Lyst på nytt kjøkken? Vi er et kjøkkenfornyings firma ganske enkelt. Vi bytter dørene og frontene!

HerjedalsKjøkken

Snakk med oss om kjøkkenfornying!


HerjedalsKjøkken

Hesthaugveien 24
5119 Ulset

Tlf. 55 25 71 01 Fax. 55 25 71 02 Mob. 970 53 160 E-post: info@herjedalskjokken.no

Åpningstider: Man-fredag: 11-17    Torsdag: 11-19    Lørdag: 11-15

Her finner du oss.        Her finner du de andre butikkene i Norge.

Vi streber etter å holde en svært høy kvalitet på våre produkter. Kvalitetstenkningen gjennomsyrer alt arbei organisasjonen, fra produksjon til montering.

Vi setter kjøkkenets funksjon i sentrum og skaper en nøkkelferdig helhetsløsnin sammen med kunden.

Vi arbeider med måltillpassade produkter der kunden kan utforme sitt eget kjøkken ved å velge farger, mønstre, handtak og tilbehør.

Vi tilbyr personlige kjøkkenløsninger tilpasset hver enkelt kunde. ingen kjøkkenløsning er helt lik en annen.

Vi selger og produserer løsninger for å modernisere kjøkken og oppbevaring gjennom å produsere nye måltilpassede dører og skuffer til eksisterende skap.

I denne prosessen bytter vi også til nye hengsler og håndtak, og skuffene byttes ut helt med moderne lettrullende skuffer. HerjedalsKjøkken leverer dører med demping som standard i alle kjøkken.

Har du lyst på nytt kjøkken?

Kjøkkendører og skuffer er det som betyr mest for kjøkkenets utseende, men er også det som blir først nedslitt. Med våre dører og skuffesystem får du nytt liv i kjøkkenet ditt, til en lav kostnad.

Vi gjør hele jobben; Vi måler opp størrelsen på skap og skuffer, produserer nye dører og skuffer på fabrikken vår i svenske Funäsdalen og installerer dem i kjøkkenet ditt.

Ettersom vi unngår fordyrende mellomledd kan vi holde veldig gunstige priser.

Blir du vår neste fornøyde kunde?

Klikk for større bilde


Det finnes uante muligheter for ditt kjøkken!

Det er mange måter å fornye kjøkkenet på, men vi våger å påstå at vår måte hører hjemme blant de aller beste. Det er dørene og skuffene som slites mest i kjøkkenet. Skapstammene holder minst dobbelt så lenge. Ved å bytte til nye skapdører og skuffer som er måltilpasset dine eksisterende kjøkkenstammer, kan du få et nytt kjøkken montert på bare én dag. Pass på å bytte ut benkeskapdørene til moderne myktlukkende dører, og du får et kjøkken med en helt ny funksjon!

Ta kontakt med oss for en avtale!

HerjedalsKjøkken
Search: Herjedals Kjøkken, kjøkkenfornying, kjøkkenfornyelse, nytt kjøkken, kjøkkenfornyings firma i bergen, kjøkkenfornyingsfirma, bytter dørene og frontene, skift dørene og frontenemodernisere kjøkken, vi produserer og monterer, bytt dører og få nytt kjøkken, skift dører og få nytt kjøkken
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2007-03-15 (41190 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.079 Sekunder