Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Ulset Auto AS
Velkommen til ditt bilverksted i Åsane. Service & Reperasjoner utføres på alle kurante bilmerker.

Ulset Auto AS


Ulset Auto AS

Liamyrane 6
5132 Ulset
 

Telefon: 55 53 08 70

Telefaks: 55 53 08 71

E-post: pw@jaeger.no

Vi fikser det meste!

 

Vi gjør bilen din klar for en vår, sommer, høst eller en vinter som hvert år kommer tidligere enn noen ønsker. Service & reparasjoner utføres på alle kurante bilmerker, raskt og fagmessig og til gunstige priser. Ta kontakt med oss for en avtale!

Vi garanterer at du blir fornøyd når du besøker ett av våre verksteder. Våre mekanikere er fagfolk som setter sin stolthet i å ta vare på bilen din.

Hos oss finner du alt du trenger på ett sted. Ikke bare reparerer vi bilen din. Vi utfører også kilometer- service og PKK på alle bilmerker.

Du trenger ikke lenger velge merkeverksteder til service og reparasjoner for å opprettholde garantien på bilen. EUs Matching quality-direktiv åpner for fri bruk av andre kvalitetsreservedeler.

Her finner du oss. PÅ øverste plan i Industribygget i Åsane.

Du finner oss ved pilen!

Ulset Auto AS er en del av Jæger Gruppen!


Search: Ulset Auto AS, Bilverksted i Bergen, Bilverksted på Ulset, Bilverksted i Åsane, Ulset Bil, ditt bilverksted bergen, service & reperasjoner utføres på alle kurante bilmerker, jæger,
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2007-02-28 (21185 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.091 Sekunder