Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Network Norway. Landets nye leverandør av telefoni-løsninger!
Norge har fått nytt mobilnett!

 Network Norway


Network Norway

Kontaktopplysninger


Nedenfor finner du postadresser til våre forskjellige avdelinger.


Telefon sentralbord: 09060
E-mail: 09060@networknorway.no


Bergen Besøksadresse: Damgårdveien 131, 5847 Bergen
          Postadresse: PB 23 Laksevåg, 5847 Bergen
          Faksnummer: 55 94 44 01
     
   Oslo Besøksadresse: Innspurten 15, 0663 Oslo
          Postadresse: PB 6258 Etterstad, 0603 Oslo
          Faksnummer: 23 40 43 01 


      Komplett oversikt over ansatte med kontaktopplysninger
         


Landets nye leverandør av telefoni-løsninger

Om Network Norway.

Network Norway er mobiloperatøren for bedrifter. Vi fokuser på det vi kan best, nemlig å levere profesjonelle mobilløsninger til norske bedrifter. Her gir vi deg noen grunner til å velge Network Norway:

Unik løsning - Mobil Bedrift.
Vi kan tilby markedets mest moderne mobilløsning. Vi har tatt steget ett hakk videre, og gir din bedrift en komplett løsning som er svært fleksibel og har unik funksjonalitet. Vi jobber hele tiden med å utvikle produkter og tjenester som forenkler din arbeidshverdag.

God service
Vår organisasjon består av entusiastiske medarbeidere som har et felles mål om å ha de mest fornøyde bedriftskundene i bransjen. Vi legger stor vekt på at du skal få personlig service, og at du skal få oppfølging og hjelp tilpasset din bedrifts behov.

Historien i korte trekk
Network Norway er tuftet på grunnsteinene i ID-Gruppen, som igjen har sine røtter i selskapene Enitel, Telia Norge, ID Comnet, ID Communication og ID Network.

Evner du å tenke nytt?
Vi utvikler smarte telekomprodukter basert på virksomhetenes faktiske behov. Og da trenger vi medarbeidere som klarer å lytte og tenke annerledes. Vi er interessert i å snakke med deg som mener du kan bidra positivt og konkret til vår utvikling. Engasjement, gjennomføringsevne, entusiasme og ærlighet er verdier vi holder høyt.

Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Vi anser våre ansatte for å være vår viktigste ressurs. Vi søker å oppnå kjønnsmessig balanse blant de ansatte og på ledernivå og legger til rette for personlig utvikling og karriere. Vi oppfordrer våre medarbeidere til å balansere familieliv og arbeidsliv på en sunn og langsiktig måte. Vårt ansvar i sammfunnet


Vi er lokale og nært knyttet til våre kunder. Vi støtter derfor lokalt engasjement i nærmiljøene, blant annet støtter vi barneidrett og arbeid mot stoffmisbruk.

Network Norway er landets raskest voksende teleoperatør, og har totalt 430 000 kunder og en omsetning på rundt 1.8 milliarder.

Network Norway

 


Search: Network Norway, Norge har fått nytt mobilnett, råd om hvilken telefoniløsning som vil fungere best, Mobiltelefoner, Telefonservere
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2007-02-08 (34997 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.094 Sekunder