Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Restauranter/Spisesteder i Bergen/Hordaland/Sogn og Fjordane
Her finner du også Barer & Puber og Serveringssteder!

Nedenfor finner du en enkel oversikt over Restauranter/Spisesteder/Serveringssteder/Barer & Puber i Bergen/Hordaland/Sogn og Fjordane.  


Linkene til hjemmesidene er alfabetisk ordnet. Du finner også Restauranter på Hotell sidene.  Tips oss om lenker.  Du kan også besøke Restaurant sidene for hele Norge og Restaurantguiden.


Husk at Hotell sidene også har Restauranter.


 Barer og Puber Her finner du oversikt over Barer og Puber
 7nights.no  En stor felles side for en rekke utesteder, resturanter, puber og kaféer i Bergen. Her har du et allsidig tilbud til utelivet.
 Aroma  Aromas filosofi er enkel: Det viktigste er å ha ferske råvarer. Og de ferskeste råvarene få vi lokalt. Kunsten er å finne de beste; de klassiske såvel som de ukjente. Deretter tilbereder vi dem, med ett mål: det skal smake fantastisk.
 Arti Indisk Restaurant Velkommen til Arti Indisk Restaurant i Kong Oscar's gate i Bergen sentrum. Se vår omfattende meny. Vi leverer også mat hjem til deg.
 Bara Gruppen  Bara Gruppen Klikk for mer info ! er engasjert innen eiendomsdrift- samt drift av restauranter og kafeer.
 Bellevue Lyststedet Lyststedet Bellevue blir av mange bergensere oppfattet som byens bestestue – stedet der store anledninger feires; brylluper, store dager, viktige forretningsmiddager og stedet der man tar med seg tilreisende. Forståelse for kvalitet har vært grunnleggende for Lyststedet Bellevue. Ønsket om faglig skikkelighet har inspirert familien gjennom fire generasjoner, og gitt Bellevue ry som ett av Bergens beste spisesteder.
 Big Horn Steak House  Big Horn Steak House Klikk for mer info !  tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og saftige, møre biffer - i alle størrelser.
 Bjørkheim Gjestetun  Bjørkheim Gjestetun Klikk for mer info ! ligger like ved rv. 7 med nydelig utsikt utover Samnangerfjorden, kun 35. min fra Bergen Sentrum. Helt siden 1925 har Bjørkheim vært det faste stoppested for yrkessjåfører, sultne turister og tilfeldig forbipasserende. Ikke uten grunn da vårt kjøkken er kjent for sin tradisjonsrike meny.
 Boha Restaurant  Boha restaurant er Bergens kulinariske treffsted i Vaskerelven. Med vår kjærlighet for mat, vin og andre nytelser er drømmen å skape et fristed fra ellers så masete dager.
 Bryggeloftet og Stuene  Bryggeloftet & Stuene Klikk for mer info ! har sine røtter tilbake til 1910, da eiendommen Bryggen 11 i Bergen ble bygget. Den gang var restauranten i 1. etasje en del av et hospits på bryggen. Bryggeloftet & Stuene er en tradisjonsrik bergensk restaurant, med et særpreget miljø, meny og favorittretter, som har tiltrukket seg mange stamgjester.
 Bryggen Tracteursted  Innerst på Bryggen – i Bryggestredet – finner du Bryggen Tracteursted – gjenåpnet – med respekt for de historiske omgivelser og med ambisjoner om å gjeninnta sin plass blant Bergens kvalitetsrestauranter. Bryggen Tracteursted er en del av Bellevue Restauranter AS – kjent for sitt høye faglige nivå - et samarbeid som gir våre kunder flere muligheter og ressurser som garanterer kvalitet – uansett anledning.
 Bølgen og Moi  Café på dagtid, gourmet restaurant om kvelden. Gode småretter, sandwicher, fisk og skalldyr, supper og lunchretter. Fullservice Brasserie med moderne internasjonal á la carte meny. Sammensatte menyer fra sesongens beste råvarer. Eget Chambre Separée rom med plass til 12 personer.
 Børs Cafe  Børs Café ble etablert 1. mars 1894 av forretningsmannen Anthony M. Gjessing. Han kom fra Drammen for å bosette seg i Bergen for å drive restaurantvirksomhet. Hans ønske var å etablere en typisk norsk folkerestaurant.
 Casa del Toro  I stemningsfylte omgivelser serverer Casa del Toro mexicansk mat i særklasse. Mat er en stor del av en mexicanske kulturen. En ekte mexicaner spiser fire faste, varme måltider hver dag. Maten er kjent for å være sterkt krydret, men det finnes også mange milde retter.
 Egon Restaurant  Like ved fisketorget ligger den 125 år gamle Kjøttbasaren. I første etasje i dette bygget ligger Egon. Om sommeren er det stor uteservering på fortauet med glimrende utsikt ut over fisketorget og Vågen.
 Enhjørningen Restauranter  Enhjørningen Restauranter Klikk for mer info ! finner du i det tradisjonsrike bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført til slik den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansatiden, ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus. Bergens Fiskesuppe laget av utsøkt fiskebuljong med safran, servert med fisk og skalldyr. Enhjørningen er en av Bergens beste fiskerestauranter.
  Era Restaurant  Vi har stor takterasse på toppen av Bergen hvor du kan nyte maten din ute når været tillater det. Med plass til ca. 600 gjester er det lett å nyte maten i avskjermete omgivelser.
 Fengselet mat og vinkjellar  Dette særprega lokalet på Stord, som me har døypt ”Vinburet”, er det mest intime i restauranten og passar for lag på inntil 12 personar. Ein velfylt, ny fransk vinreol i eik er plassert bak svarte jarnportar med kort avstand til langbordet.
 Finnegarden Resturanthus 
Finnegarden Resturanthus Klikk for mer info !  Med sin tradisjonsrike arkitektur og flotte beliggenhet er Finnegaarden Restauranthus et sted med både kvalitet og sjarm. Atmosfæren gjenskapes i den nesten 300 år gamle finnegården, som i dag fremstår som en av landets best bevarte bryggegårder.
 Fløien Folkerestaurant  Fløien Folkerestaurant.Klikk for mer info ! Fløien Folkerestaurant – beliggende 320 meter over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet utvilsomt en attraksjon i seg selv. Fløien Folkerestaurant er en del av Bellevue Restauranter AS – kjent for sitt høye faglige nivå - et samarbeid som gir våre kunder flere muligheter og ressurser som garanterer kvalitet – uansett anledning. På Fløyens topp – med Bergen for dine føtter – antagelig den beste måten å oppleve Bergen på.
 Gamlastovo Gardsrestaurant  Gamlastovo Gardsrestaurant på Fykse har utvida, og kan i dag tilby lokale for kurs-/konferanse.
 Holbergstuen  Holbergstuen Restaurant Klikk for mer info ! ligger midt på Torvallmenningen i hjertet av Bergen. Holbergstuen ble etablert i 1929 av borgere med bakgrunn i Bergen Riksmålsforbund.
 Kafe Krystall  Lekkert på Kafé Krystall i Kong Oscars gate i Bergen.
 Kafe Ole B Velkommen til nyoppussede lokaler i naturskjønne omgivelser! du når oss både med båt, bil og buss. Vi har alle rettigheter!
 KJS Servering  KJS Servering Klikk for mer info !  Her finner du linker til en rekke restauranter, barer og nattklubber som er sentralt plassert i Bergen sentrum. Du finner Zachen, Skibet, Fiskekroken, Cafe Contra Bar
 Loge Haven.  Uterestauranten i hjertet av Bergen. Et naturlig møtested for folk i alle aldre og for alle samfunnslag. Stedet for kalde forfriskninger og noe å bite i. Skulle det være kjølig i luften har vi varme i både tak og gulv. Hvis noen dråper regn fra himmelen skulle falle, rulles taket ut slik at man sitter tørt og lunt.
 Lousiana Creole Retaurant  Lousiana Creole Retaurant Klikk for mer info !  Midt i Bergen sentrum kan sultne bergensere og andre med sans for eksotisk mat blant annet få servert alligator. Restauranten har byens eneste kreolske restaurantkjøkken. Stedet kan oppvise en omfattende kreolmeny, og mange av råvarene hentes fra Sørstatene.
 Lyngheisenteret  Lyngheisenteret på Lygra i Nordhordland er eit informasjonssenter om kystlandskapet. Her kan du vandre på tilrettelagde stiar i eit historisk landskap slik det har vore på kysten i 5000 år. Ein kan også besøke Matstova.
 Mandarinen  Mandarinen Kina Restaurant som har levert kinamat på Landås siden 1992.
 Neptun Restauranter  Neptun Restauranter Klikk for mer info ! Her står mat, vin og kunst i fokus. På våre nettsider vil vi i ord og bilder vise deg mer om vårt restaurant tilbud.Vi kan tilby deg flere alternativer i forbindelse med sosiale aktiviteter knyttet til ditt arrangement. Enten det skal være formelt eller uformelt har vi et tilbud til deg på Neptun Hotell eller på et av våre andre spennende spisesteder.
 Nordfjord Hotell  Malakoff har fått ny orientalsk look! Hotellet ønskjer alle hjertelig velkommen til hotellets nye "hule". Malakoff er no etabler som den koselige hula som mange har sakna. Kom og sjå!
 Pars Restaurant  Pars Restaurant Klikk for mer info ! er et spesielt spisested for dem som liker litt krydder i maten. Maten som serveres i vakre omgivelser og i en persisk atmosfære, er velsmakende og billig.
 Potetkjelleren restaurant  Velkommen til Potetkjelleren restaurant som ligger i Bergen sentrum, nærmere bestemt i Kong Oscars gate 1A.
 Rekroa  Rekroa er ein pub/restaurant midt i hjartet av Gloppen. Du finn oss på Reed!
 Ricks Stuene  Rick´s Stuene. Klikk for mer info ! Se video (ADSL) (Video Bredbånd) Stuene og salene er smakfullt innredet med møbler, malerier og gjenstander fra Bergen Haandværks & Industriforenings storhetstid på 1800 tallet og tidlig 1900.
 Statsraaden  Statsraaden Klikk for mer info ! ved Hotel Bryggen var, ifølge Restaurantguiden, ved åpningen på 80 tallet arkitektonisk spennende. Les mer om 20 års jubilanten.
 Steakers Bergen  «På Bryggen i Bergen, der står det en båt … dar kjem Dampen, gamle Dampen … ta på deg treskorna og spring …» Kjente toner fra Ivar Medås, tar oss til Steakers i Bergen. For Steakers I Bergen ligger på Bryggen, og på gateplan finner du Dampen, en av byens lekreste bar, der interiøret er maritimt og innbydene. Dere er hjertelig velkommen både til å ta en drink i baren, eller smake på noen av våre lunch eller middagsretter. Dampen`s hjemmelagde fiskesuppe er nydelig.
 The Scotsman  Velkommen til The Scotsman, med god mat, sport og musikk, alt på ett og samme sted !
 To Kokker Restaurant  To Kokker Restaurant Klikk for mer info ! ønsker å kombinere det tradisjonelle med det spesielle. Tradisjonelt er det ekte norske råvarer, friske og av førsteklasses kvalitet. Det spesielle er måten vi tilbereder dem på. Med utgangspunktet i velkjente oppskrifter, har vi søkt å tilføre det lille ekstra som gjør måltidet til en smaksopplevelse utenom det vanlige.
 Vestkapphuset  Vertskap på Vestkapphuset er Annbjørg og Oddgeir Kvernevik som tok over det over 300 kvadratmeter store restauranthuset i 2002. Med nyinvesteringar og planar for utbygging, er Vestkapphuset ein topp moderne restaurant med plass til kring 100 gjestar.
 Wesselstuen  Wesselstuen Klikk for mer info ! Wesselstuen finner du midt på Bergens egen "Broadway" - byens største treffsted: Ole Bulls Plass - Torgallmenningen, "Den blå steinen", Den Nationale Scene - alt i umiddelbar nærhet.


seach: bergens beste restauranter, utesteder, spisesteder, uteliv, god mat, eksotisk mat,
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2006-10-16 (13626 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder