Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Dekk/Dekk Guide/Dekkhotell/Bilrekvisita/Felger i Bergen/Sommerdekk/Vinterdekk/Piggdekk/Piggfri
Hos Dekk Kjedene kan du gjøre et godt kjøp!

Nedenfor finner du linker til de forskjellige Dekk Kjeder som har forhandlere i Bergen. Her kan du gå inn på websidene som dekker hele Norge.


  Riis Bilglass AS  Riis-gruppen Klikk for mer info ! har 130 års erfaring med glass. Vi er den største operatør i dette produktområdet, og har representanter over hele landet. Vårt motto er å være best på kvalitet med fokus på kunden. Servicetelefon: 090 09
 
 AutoSock AS AutoSock er en nyutviklet norsk oppfinnelse. Ment som en rask og enkel nødhjelp når du trenger bedre grep på snø og is. SINTEF har testet den og gir den rosende omtale. Den Tyske Produktkontrollen TÜV har godkjent den.
 Hurtigruta Carglass Hurtigruta Carglass Klikk for mer info ! Bergen ble etablert i 2000. Vi er dag 6 ansatte. Hurtigruta Carglass Bergen sikter som våre andre avdelinger mot ISO-9002 sertifisering. Dette vil sikre stor nøyaktighet, meget bra kundeoppfølging, og førsteklasses leveranse av våre varer.
 Bosch Norge  For over 100 år siden, i 1886 startet Robert Bosch i en alder av 25 år et "verksted for finmekanikk og elektronikk". Hovedvekten lå på bilmotoren, men også andre typer motorer.
 Bridgestone  Bladet BIL har i samarbeid med ADAC testet hele 33 sommerdekk i de viktigste dimensjonene. Både Bridgestone og Firestone får topp plassering med «beste anbefaling»!
 Continental  Continental er Norges mest kjøpte dekk og Continental Dekk Norge AS er Norges største dekkgrossist. Vi representerer en rekke varemerker og dekkonsepter og leverer dekk til alle typer kjøretøy fra personbiler og motorsykler til busser, lastebiler og trucker.
 Dekk1 Johs Lunde Dekkservice AS har gått inn i Dekk1 gruppen, som har forhandlerer på Sør- og Vestkysten. Vi prioriterer kvalitetsdekk med de egenskaper som betyr mest dersom du er på jakt etter et dekk med topp sikkerhet.
  
 Dekkcenteret Bergen AS  Dekkcenteret Bergen AS. Totalleverandør av dekk og felger alle prisklasser. Alltid gode  tilbud! Spesialist på hjulutrustning for tyngre kjøretøy. 24 timers servicebil - rullende  dekkverksted Tlf. 900 99 899  
 Dekk Partner AS  Kjeden bestående av over 90 frie og uavhengigedekkverksteder. Verkstedene har sin hovedomsetning innenfor dekk, felg og dekkservice. Du finner din nærmeste forhandler på weben. Vi forhandler: GoodYear, Michelin, Bridgestone og Yokohama.
 
 dekkonline.com Nye sommerdekk, helårsdekk og vinterdekk til personbiler og lette lastebiler. Vi tilbyr også komplette pakker med felger. Med vår dekkguide finner du lett det riktige dekket. Du kan søke på bilmerke og bilmodell.
 Felg-import Norge AS  Selskapet er mest kjent som importør og distributør av merkevarer innen felger. Men vi har også annen type rekvisita som Supersprint effektanlegg,Maxtrac senkesett, Green-filter, MOMO-ratt, gearkuler og pedaler, m.m. i vårt sortement.
  
 Goodyear Norge  Takk for at du besøker vår hjemmeside Goodyear Nordic / Norge. Om du ønsker å kontakte oss pr. e-post, vennligst benytt lenken.
 Hellanor  Hellanor ble grunnlagt i 1963. Vi flyttet i 1984 til vår nåværende adresse på Skytta Industriområde. Her har vi et eget funksjonelt og moderne bygg på 8000 m2 hvor både vårt sentral lager og hovedadministrasjon er lokalisert.
 Hjulkatalogen.no På denne nettsiden kan du sette sammen flotte felger med Bridgestone dekk som tilsvarer ditt kjøremønster og behov.
 Nokia  Her kan du finne ditt Nokia dekk og din forhandler. 
 Starco Team  Vi er en gruppe bestående av 7 uavhengige dekkimportører/grossister. Sammen importerer vi dekk og felger fra noen av de mest kjente produsenter i verden. Vi forhandler: Alliance, Avon, BFGoodrich, Cooper, Hankook, Kléber, Mickey Thompson og Michelin dekk.
 Super Dekk Service  Dekk-kjeden Super Dekk Service ble startet i Norge den 1.9.1998 med 70 medlemsbedrifter tilknyttet kjeden. Ved inngangen til 2006 er antallet øket til 225 medlemmer.
 Tyre Protector  Det er fint å slippe å bekymre seg for punkteringer, men i tillegg kan TyreProtector spare deg eller bedriften din for betydelige beløp lenge før du opplever en punktering.
 Vianor Vianor er en landsdekkende kjede og med 44 avdelinger i Norge vil du uavhengig av hvor du bor finne en av våre avdelinger i nærområdet. Velg din region.


search: sommerdekk, vinterdekk, piggdekk, piggfrie dekk, stort utvalg, dekkhotell, dekk i bergen, bergen dekk
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2006-09-27 (45025 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.084 Sekunder