Hjem Weblinker Nyheter Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
  Roald's Kro
  Anovasoft AS
  Wintek Nordic Group AS
  Arna Tepper - Coronet
  Bergen Malingfabrikk
  Bergen Murmesterfor.
  Bekkjarvik Gjestgiveri
  Bjørkheim Kro & Motell as
  Byggm.Ådnekvam as
  Car Bo Garasjeporter AS
  Dale of Norway
  Dekk-Bilrekvisita-Felger
  Eidsvåg Auto
  Fagernes Yacht Club
  Fana Sparebank Eiendom
  Ferie Reiser Bergen
  Gate Gourmet
  Glass & Karmer
  Gullgruven Senter
  HerjedalsKjøkken AS
  Heskestad & Hope
  Janusfabrikken
  Kvik Kjøkken og Bad
  Kärcher Bergen
  Laksevåg Senter
  Modena Mur & Bygg AS
  Network Norway
  NextGenTel
  Norflis Vest
  Oleana
  Oleana Norge
  Quiltestallen
  Riis Bilglass
  Showboat
  Steinsenteret
  Tide Reiser
  Vasstun Gjestehus
  VEX Gruppen
  Wind Communication AS
  XL-Bygg Adolf Jahnsen
  Åsane Hagesenter
  Åsane Storsenter
 Annonse (3)

Webhotell mini

Dekk/Dekk Guide/Dekkhotell/Bilrekvisita/Felger i Bergen/Sommerdekk/Vinterdekk/Piggdekk/Piggfri
Hos Dekk Kjedene kan du gjøre et godt kjøp!

Nedenfor finner du linker til de forskjellige Dekk Kjeder som har forhandlere i Bergen. Her kan du gå inn på websidene som dekker hele Norge.


  Riis Bilglass AS  Riis-gruppen Klikk for mer info ! har 130 års erfaring med glass. Vi er den største operatør i dette produktområdet, og har representanter over hele landet. Vårt motto er å være best på kvalitet med fokus på kunden. Servicetelefon: 090 09
 
 AutoSock AS AutoSock er en nyutviklet norsk oppfinnelse. Ment som en rask og enkel nødhjelp når du trenger bedre grep på snø og is. SINTEF har testet den og gir den rosende omtale. Den Tyske Produktkontrollen TÜV har godkjent den.
 Hurtigruta Carglass Hurtigruta Carglass Klikk for mer info ! Bergen ble etablert i 2000. Vi er dag 6 ansatte. Hurtigruta Carglass Bergen sikter som våre andre avdelinger mot ISO-9002 sertifisering. Dette vil sikre stor nøyaktighet, meget bra kundeoppfølging, og førsteklasses leveranse av våre varer.
 Bosch Norge  For over 100 år siden, i 1886 startet Robert Bosch i en alder av 25 år et "verksted for finmekanikk og elektronikk". Hovedvekten lå på bilmotoren, men også andre typer motorer.
 Bridgestone  Bladet BIL har i samarbeid med ADAC testet hele 33 sommerdekk i de viktigste dimensjonene. Både Bridgestone og Firestone får topp plassering med «beste anbefaling»!
 Continental  Continental er Norges mest kjøpte dekk og Continental Dekk Norge AS er Norges største dekkgrossist. Vi representerer en rekke varemerker og dekkonsepter og leverer dekk til alle typer kjøretøy fra personbiler og motorsykler til busser, lastebiler og trucker.
 Dekk1 Johs Lunde Dekkservice AS har gått inn i Dekk1 gruppen, som har forhandlerer på Sør- og Vestkysten. Vi prioriterer kvalitetsdekk med de egenskaper som betyr mest dersom du er på jakt etter et dekk med topp sikkerhet.
  
 Dekkcenteret Bergen AS  Dekkcenteret Bergen AS. Totalleverandør av dekk og felger alle prisklasser. Alltid gode  tilbud! Spesialist på hjulutrustning for tyngre kjøretøy. 24 timers servicebil - rullende  dekkverksted Tlf. 900 99 899  
 Dekk Partner AS  Kjeden bestående av over 90 frie og uavhengigedekkverksteder. Verkstedene har sin hovedomsetning innenfor dekk, felg og dekkservice. Du finner din nærmeste forhandler på weben. Vi forhandler: GoodYear, Michelin, Bridgestone og Yokohama.
 
 dekkonline.com Nye sommerdekk, helårsdekk og vinterdekk til personbiler og lette lastebiler. Vi tilbyr også komplette pakker med felger. Med vår dekkguide finner du lett det riktige dekket. Du kan søke på bilmerke og bilmodell.
 Felg-import Norge AS  Selskapet er mest kjent som importør og distributør av merkevarer innen felger. Men vi har også annen type rekvisita som Supersprint effektanlegg,Maxtrac senkesett, Green-filter, MOMO-ratt, gearkuler og pedaler, m.m. i vårt sortement.
  
 Goodyear Norge  Takk for at du besøker vår hjemmeside Goodyear Nordic / Norge. Om du ønsker å kontakte oss pr. e-post, vennligst benytt lenken.
 Hellanor  Hellanor ble grunnlagt i 1963. Vi flyttet i 1984 til vår nåværende adresse på Skytta Industriområde. Her har vi et eget funksjonelt og moderne bygg på 8000 m2 hvor både vårt sentral lager og hovedadministrasjon er lokalisert.
 Hjulkatalogen.no På denne nettsiden kan du sette sammen flotte felger med Bridgestone dekk som tilsvarer ditt kjøremønster og behov.
 Nokia  Her kan du finne ditt Nokia dekk og din forhandler. 
 Starco Team  Vi er en gruppe bestående av 7 uavhengige dekkimportører/grossister. Sammen importerer vi dekk og felger fra noen av de mest kjente produsenter i verden. Vi forhandler: Alliance, Avon, BFGoodrich, Cooper, Hankook, Kléber, Mickey Thompson og Michelin dekk.
 Super Dekk Service  Dekk-kjeden Super Dekk Service ble startet i Norge den 1.9.1998 med 70 medlemsbedrifter tilknyttet kjeden. Ved inngangen til 2006 er antallet øket til 225 medlemmer.
 Tyre Protector  Det er fint å slippe å bekymre seg for punkteringer, men i tillegg kan TyreProtector spare deg eller bedriften din for betydelige beløp lenge før du opplever en punktering.
 Vianor Vianor er en landsdekkende kjede og med 44 avdelinger i Norge vil du uavhengig av hvor du bor finne en av våre avdelinger i nærområdet. Velg din region.


search: sommerdekk, vinterdekk, piggdekk, piggfrie dekk, stort utvalg, dekkhotell, dekk i bergen, bergen dekk
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2006-09-27 (43713 lesninger)

[ Tilbake ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.104 Sekunder