Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Ferie Reiser Bergen AS
Vi er et reisebyrå som er her for å hjelpe DEG!

FerieReiser Bergen. Vi kan feriereiser, prøv oss!

Ferie Reiser Bergen AS

Holmedalsgården, Bryggen
5003 Bergen

Telefon: 55 32 32 00       Faks.: 55 36 55 51
E-post: post@frbergen.no

Åpningstider: Mandag - fredag: Kl: 9:00 - 16:00.  
I sommersesongen har vi utvidet åpningstider!


Ferie Reiser Bergen har kontorer på Bryggen. Vi er ikke blant de største reisebyråene, men vi gir en rask og personlig service, og får positive og hyggelige tilbakemeldinger. Besøk oss eller ta kontakt med oss for mer info og for bestilling av brosjyrer! Bryggen - world heritage


Du kan ta turen med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes, en tur som er betegnet som "den fantastiske sjøreisen". Ferie Reiser er agent for Hurtigruten og er behjelpelig med med å organisere reiser etc. Kontakt oss mer info om turene.

En reise med Hurtigruten kan du foreta på mange måter. Rundreisen er bare én av dem. Også en rundreise kan foretas på flere måter, men felles er at lugar og  helpensjon er inkludert i en pakkepris. Du kan velge mellom flere strekninger, men en 11 dagers rundreise gir deg den totale opplevelsen. Verdens vakreste sjøreise!


Ferie Reiser skaffer båter til leie for private utflukter eller til firma for produktpresentasjoner, firma fester, blåtur, kjendis fester, danse cruise, 40 og 50- års selskaper, bryllup, konfirmasjon, julebord, "kick off ’s" og nyttårs party. Blandt andre har vi avtale med Showboat og Westcruise.

Færøyene.

Frem til 29. august går det direkte ferge fra Bergen. Dette blir annonsert i Bergens Tidende hver lørdag og enkelte onsdager. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!

Nedenfor følger noen av våre tilbud og destinasjoner, men vi har mange, mange flere tilbud. Ta en titt nedenfor på noen av turene i Europa, Asia, Afrika, Amerika og på Cuba.

Her kan du bestille turen selv: www.bestillselv.no

Vi arrangerer også Storbyferie til de største byene i Europa, samt de populære Gruppeturene. Kontakt oss for mer info!

EUROPA.

Magiske Azorene Azorene er øygruppen som omfatter 9 magisk vakre vulkanøyer – som frem til portugisernes overtagelse i 1427 var ubebodde. Som Europas utpost midt i Atlanterhavet mellom Lisboa og USA, er Azorene en fargerik øygruppe.

 

                 

 Vakre Bulgaria er et perfekt turistland. Her finner barnefamilien sitt paradis. De eventyrlige strendene med den gyllengule, myke sanden er meget barnevennlige.

 Gran Canaria er ikke ett reisemål, men flere. Godbitene er mange, og vi kan tilby noe for enhver smak.

 Mange vil si at Hellas er ferielandet fremfor alle. Her finner du alt fra hektiske metropoler til paradisiske badeviker.

 Malta er som et kaleidoskop av ulike sivilisasjoner, hvor du finner godt bevarte spor fra hele den fantastiske fortiden.

Madeira Madeira er den vidunderlige, blomstrende og gjestfrie øya i Atlanterhavet som kombinerer overdådig natur med avslappende ferie som få andre reisemål.

 

 
 Vårt ferieland i vest er Portugal som med provinsen Algarve tilbyr eventyrlige strender, sol, bad og fantastiske matopplevelser.

 Tyrkia er landet som har alt. Og beliggenheten får Middelhavets reneste vann til å skylle over de mange finkornete badestrendene.

 Island som har kun 275000 innbyggere, ligger som en skogløs øy mellom Storbritannia og Grønland. Her finnes varme kilder, geysirer og vulkaner, samt en meget vennlig befolkning.

 Besøk vår webside eller les mer om alle våre fantastiske reisemål nedenfor.

ASIA.

Thailand må oppleves Du føler deg alltid velkommen i Thailand. Det varme og herlige klimaet, solskinnet, de praktfulle strendene og den varme gjestfriheten bidrar til at du føler deg herlig avslappet fra første stund.

 

Malaysia byr på en overflod av soling, bading og fantastiske strender. Her finner du tropisk regnskog, majestetiske fjell, og floraen og faunaen er en av de flotteste i verden.

 

AFRIKA.

Dubai. En sammensmelting av kulturer, kombinert med aromafylte kryddermarkeder, adrenalinkikket som ruser når du sklir over de vakre sanddynene.

 

Egypt. Bli med på en utflukt til Kairo hvor du får oppleve Sphinxen og de berømte pyramidene i Giza! Bor du i Hurghada er utfluktsmulighetene unike.

 

I Marokko er det billig å feriere. Her kan du unne deg det lille ekstra! Franskmennene har etterlatt seg en fantastisk kafé- og matkultur som du kan nyte til lave priser.

 

Tunisia er som et eventyr med en fargerik nordafrikansk livsførsel. Historien er nærværende overalt, lange strender med fin sand rekker lenger enn øyet kan se.

 

AMERIKA.      Les mer på vår webside.

Å reise til Cuba er som å reise tiår tilbake i tiden. Langs gatene kjører de gamle amerikanske bilene som på et mirakuløst vis har klart å holde seg på veien siden 50-tallet. Cuba

 

FerieReiser Bergen. Vi kan feriereiser, prøv oss!


Search: ferie reiser bergen as, reisebyrå i bergen, ferie til europa, afrika, asia, amerika , cuba, gruppeturer, storbyferie, seniorturer
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2006-04-24 (44030 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.087 Sekunder