Hjem Weblinker Nyheter Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
  Roald's Kro
  Anovasoft AS
  Wintek Nordic Group AS
  Arna Tepper - Coronet
  Bergen Malingfabrikk
  Bergen Murmesterfor.
  Bekkjarvik Gjestgiveri
  Bjørkheim Kro & Motell as
  Byggm.Ådnekvam as
  Car Bo Garasjeporter AS
  Dale of Norway
  Dekk-Bilrekvisita-Felger
  Eidsvåg Auto
  Fagernes Yacht Club
  Fana Sparebank Eiendom
  Ferie Reiser Bergen
  Gate Gourmet
  Glass & Karmer
  Gullgruven Senter
  HerjedalsKjøkken AS
  Heskestad & Hope
  Janusfabrikken
  Kvik Kjøkken og Bad
  Kärcher Bergen
  Laksevåg Senter
  Modena Mur & Bygg AS
  Network Norway
  NextGenTel
  Norflis Vest
  Oleana
  Oleana Norge
  Quiltestallen
  Riis Bilglass
  Showboat
  Steinsenteret
  Tide Reiser
  Vasstun Gjestehus
  VEX Gruppen
  Wind Communication AS
  XL-Bygg Adolf Jahnsen
  Åsane Hagesenter
  Åsane Storsenter
 Annonse (3)

Webhotell mini

Styres Norge av Oslo Ap?  
Offentlig
Jens Stoltenberg
Jens Stoltenberg
Så lenge Norge styres av Oslo Ap, med Jens Stoltenberg i spissen, må rest Norge nøye seg kun med smulene.
Mange mener at Oslo Ap/Regjeringen er seg selv nok, og ikke evner å løfte blikket utover Oslo gryta, dersom det ikke er valgår!


Oslo Aps Jan Bøhler
Jan Bøhler
Mange mener at dersom Aps Jan Bøhler hadde fått viljen sin, så hadde han støvsugd opp smulene også, eller flyttet resten av landet inn i Oslogryta. Solidaritet er et vakkert uttrykk, men håndhevelsen av den i Ap stopper i Sinsenkrysset.

Av verdiskapning i Norge bidrar Oslo med ca. 8 %, men Staten gir Oslo 54-60% av investeringsmidlene til bygg og anlegg. Er det rart at rest Norge fortviler og ønsker større del av kaken.

Det som bekymrer de andre regionene mest, er den totale mangel på interesse samt den arrogansen de føler å bli møtt med, fra Regjeringen (Oslo Ap). Dette kom best til syne under Sykehusopprøret/Magnussen rapporten.

I følge BT samlet da AP politikeren Jan Bøhler, som mange mener burde ha en T skjorte med innskriften; Norge det er oss det, alle Ap representantene fra Sør/Øst, ingen med mer enn ca. et kvarters utdannelse innen helseøkonomi, i et forsøkt på å latterliggjøre og bagatellisere Magnussen rapporten.

I tillegg uttalte Ap politiker Signe Øye til de andre regionene, at det var unødvendig å gå videre med rapporten, fordi de sentrale AP politikerne i Oslo regionen var i flertall på Stortinget, og ville gå mot konklusjonen i rapporten. Demokrati?

Mange mener at mye av støyen rundt Tromsø OL 2018, og det at Aps Trond Giske nå stiller nye og strengere krav til idrettens del av kostnadsdekningen, kan skyldes Oslo Aps sjokk over tapet i OL nominasjonen, og at man nå opplever et spill i kulissene.

Det virker som tanken er at; " får ikke Oslo alt, skal man stikke kjepper i hjulene for andre!" Hvem vet? Kanskje Trond Giske, etter de nye kravene om økonomidekning til OL, nå kan bruke idrettens uvilje mot å miste tilskudd til særforbund, som et påskudd til å sette foten ned for Statens OL garanti til Tromsø?

Kanskje blir det OL 2018 i Oslo like vel? Hvem vet hva Oslo Ap kan stelle i stand?

Kanskje Oslo i tillegg til Opera (4,5milliarder), Regeringskvartal ombygging (0,9 milliarder), nytt Munch museum (1 milliard), Nytt Nasjonalmuseum (3 milliarder), nytt Deikmandske bibliotek (0,8 milliarder), Sykehushotell (125 millioner) ny Holmenkollen (1,2 milliarder) kan få noe nye haller og baner til 0,8 milliarder fra Oslo Ap, unskyld Saten? God bedring!

Så Bergen, Stavanger, Trondheim og resten av landet. Dere kan ikke få investeringsmidler som dere har ventet på i 8-10 år, fordi i følge regjeringen vil bygging her, i motsetning til i Oslo, føre til oppheting av økonomien med påfølgende renteøkning???

Jo forresten. Trondheim, med sitt rød/grønne bystyre, kan få et Statlig Investeringsfond til byen!

Til info: I følge EU er Norge det mest sentraliserings kåte land i Europa.

Når det gjelder de store avishusene i Oslo, som definerer seg som Riksaviser, har de i debatten om sentralisering i, og forfordeling av Oslo, stort sett vært fraværende, eller i beste fall opptrådt som regionsaviser. De har vært mer opptatt av hvem som er sidrumpa i Oslo Ap, i forhold til de nye utbyggingsplanene, enn hvordan resten av landet opplever nye utsettelser av tidligere vedtatte investeringer i distriktet og stadige forfordelinger av Oslo.

Selv hevder de såkalte riksavisene at de ikke skriver om ting andre aviser alt har omhandlet. Ja, da kan de bare legge ned driften, fordi alt har vært omskrevet tidligere!

Nytt direktorat også til Oslo?
Siv Jensen Frp
Frp leder Siv Jensen

Gled dere Frp! Snart er nye titusener av AP velgere er på vei!

I følge Nrk Hordaland 18.06.08. har AP i Regjeringen, landet på at det nye Direktoratet for Kriminalomsorg, som i følge Soria Moria erklæringen skulle legges utenfor Oslo, denne gang til Bergen, skal legges til, akkurat Oslo! Regjeringen avgjør, eller rettere Oslo AP. Da blir det nok Grorud i Oslo.

Ap har tydelig ikke oppdaget at Frp øker oppslutning grunnet alle AP sine feilvurderinger, forfordeling, snublefot og brutte valgløfter! Mange tror at AP går på en smell på Vestlandet ved valget 2009.
Er det rart at Siv gliser!

Les mer her        De rød/Grønnes oppskrift på å miste velgere!

Skrevet 08 June kl. 10:44 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Offentlig
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Offentlig:
Er byrådet i lommen på utbyggere?

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.85
Stemmer: 14


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Offentlig

itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.119 Sekunder